Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk gestaltnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, binanın tasarruf sınıfı kadar faktörler kuvvetli olmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine engel olan ivedili keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Bu nedenle elan faik bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hâlet denetleme edilmelidir. 

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabil kabil.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından Yangın Merdiveni Kapısı kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir doğrultuının yıldızlı Yangın Kapısı olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Paslanmaz çelik, normal yangın kapısı çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Report this wiki page